Face
Forward Print

AV Projects

Sala Palatului - Boekarest
Sala Palatului - Boekarest
Eind augustus 2009 kreeg FACE/Ampco Belgium de kans om een tijdelijk MCR (Multi channel Reverb) systeem te plaatsten in "Sala Palatului" in Boekarest. Een 64 kanaals MCR systeem ondersteunde het wereldbefaamde Enescu-festival en maakte de akoestiek van deze 4.060 plaatsen tellende congreszaal aangepast voor de bezoekende klassieke orkesten
Conferentie Dakar - Senegal
Conferentie Dakar - Senegal
In opdracht van Advision te Ranst plaatste FACE een geluidsinstallatie in de conferentiezaal van de "Banque Central des Etats De L'Afrique De l'Ouest" in Dakar, Senegal.
Discotheek Reflex - Westerlo
Discotheek Reflex - Westerlo
Discotheek Reflex is een gevestigde waarde binnen de Belgische dance-scène. De eigenaars blijven continu investeren in kwaliteit om een danstempel van topniveau te creëren. Na de nieuwe Lounge-installatie in juni 2009, werd in augustus ook de installatie van de hoofdzaal volledig vernieuwd.
KU Leuven - Aula Pieter De Somer
KU Leuven - Aula Pieter De Somer
Na een eerdere installatie van Renkus-Heinz Iconyx in één van de oudste aula's, koos de Katholieke Universiteit Leuven opnieuw voor FACE voor het plaatsen van een geluidsinstallatie in de grootste aula van Leuven: ‘Pieter De Somer'.
KU Leuven
KU Leuven
De KU Leuven was voor een van de aula's op zoek naar een makkelijk te monteren geluidssetje. Zo kwamen ze uit bij de IC8 van Renkus-Heinz.
Universiteit Antwerpen
Universiteit Antwerpen
De Meerminne is het nieuwe gebouw voor het personeel en de studenten van de faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen (UA). FACE voorzag de vijf aula's van Vieta-versterkers.
Club Belmondo - St.Truiden
Club Belmondo - St.Truiden
lub Belmondo in Sint Truiden opende begin oktober zijn deuren voor het publiek. Naast leuke fuiven kan je in de club ook terecht voor privé-feestjes, cocktailbar en dj-performances.
SIHA - Antwerpen
SIHA - Antwerpen
SIHA Antwerpen koopt Trussen en takels aan
Royal Bowl - Louvain-La-Neuve
Royal Bowl - Louvain-La-Neuve
De Royal Bowl is niet zomaar een bowlingbaan. De 18 pistes zorgen voor een unieke audiovisuele beleving met dank aan FACE.
Noxx- Antwerpen
Noxx- Antwerpen
Noxx opende zijn deuren in 2007 en groeide al snel uit tot een van de grootste en gekendste discotheken van Europa. FACE voorzag er enkele hoogtechnologische snufjes.
Kasteel Withof - Brasschaat
Kasteel Withof - Brasschaat
Kasteel Withof, een gekend restaurant ten noorden van Antwerpen, werd voorzien van een Martin Audio en Renkus-Heinz installatie.
Club IXO
Club IXO
Het licht in de nieuwste club van het Luikse nachtleven, Club IXO in Tilff, wordt bestuurd door een E:Cue systeem.
FACE Contact   
Hoek 76 - unit 301     
2850 Boom

E: info@face-be.eu     
T: +32 3 844 67 97
F: +32 3 844 67 4
6
H.R. Antwerpen 291868
IBAN BE05 4144 1939 3175
BTW BE0 448 180 481

Face Audio light led en video apparatuur