Face
Forward Print

Bedrijf


1992
Ampco Belgium werd opgericht door Karel de Piere en Eric de Bruijn die via zijn bedrijf Ampco Audio Products partner werd. Het bedrijf start met de distributie van professioneel audio apparatuur voor de entertainment markt en vertegenwoordigt gerenommeerde merken als Martin Audio, Midas, BSS & AKG.

1998
Candela werd opgericht als een 100% dochter firma van Ampco Belgium met als doel te diversifiëren naar distributie van professionele licht apparatuur en verkreeg al snel de verdeling van merken als Vari *Lite, MA lighting en Major wat een mooie portfolio vertegenwoordigt voor de verhuur, de broadcast en de theater markt. Bijkomend gingen ook beide firma’s zich toeleggen op de installatie markt.

2000
Ampco Belgium & Candela worden toegevoegd aan de Ampco Flashlight Groep dewelke verschillende bedrijven heeft opgesplitst in een verkoop, verhuur en technologie divisie. De groep ontplooit zich verder in landen zoals België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Roemenië. Alle audiovisuele technieken worden aangeboden met een focus op de entertainment industrie.

2009
De Belgische verkoop bedrijven beslissen om zelfstandig te worden, Karel de Piere verwerft 100% eigendom en verkoopt zijn participatie in de Ampco Flashlight Groep. Ampco Belgium & Candela focussen zich volledig op de verkoopstak wat hun Core business is. We bedienen de markt via onze distributie , project en dealer verkoopskanalen.

2010
FACE wordt in het leven geroepen dankzij de fusie tussen Ampco Belgium en Candela. We zijn ervan overtuigd dat een ‘ samengevoegde ’ audiovisuele verkoopsfirma onze marktpositie zal versterken, meer nog het zal onze partners en klanten voordelen opleveren dankzij meer synergie en efficiëntere diensten . We specialiseren ons in audio, licht en video en leveren hardware, software als services aan de professionals, de project markt en ons dealer netwerk dewelke actief zijn in de entertainment, communicatie en architecturale markten.
FACE Contact   
Hoek 76 - unit 301     
2850 Boom

E: info@face-be.eu     
T: +32 3 844 67 97
F: +32 3 844 67 4
6
H.R. Antwerpen 291868
IBAN BE05 4144 1939 3175
BTW BE0 448 180 481

Face Audio light led en video apparatuur